Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Kişisel verileriniz, KKVK ve GDPR kapsamında toplanıp işlenmektedir. Detaylı bilgi almak için Veri Politikamızı / Aydınlatma Metnimizi inceleyebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerez kullanımını kabul etmiş olacaksınız. 

300,00 ₺Fiyat
300,00 ₺ KDV Dahil
254,24 ₺ KDV Hariç
425,00 ₺Fiyat
425,00 ₺ KDV Dahil
360,17 ₺ KDV Hariç
750,00 ₺Fiyat
750,00 ₺ KDV Dahil
635,59 ₺ KDV Hariç
600,00 ₺Fiyat
600,00 ₺ KDV Dahil
508,47 ₺ KDV Hariç
3.000,00 ₺Fiyat
3.000,00 ₺ KDV Dahil
2.542,37 ₺ KDV Hariç
  • Yeni

    GDPR - KVKK Modülü

    Gözden geçir(0)
    275,00 ₺
    275,00 ₺ KDV Dahil
    233,05 ₺ KDV Hariç
    Vergi dahil1

    Versiyon: 2.0.0

    Dil Çevirileri:  TR, BG, CS, DE, EL, ES, +13

    Uyumlu Sürümler:   V 1.6.0.4 - V1.7.7.8

    Link:

    https://addons.prestashop.com/ru/legal/32019-knowband-gdpr-rights-of-individuals.html#overview

    Admin Demo Linki:

    https://addons.prestashop.com/demo/BO23957.html

    Miktar :
    Kapat
    • Güvenlik Politikası (BDDK Tarafından Yetkili Parampos ile 3D Secure Güvenlik Sistemi ile Şifrelenmektedir.)
    • Teslimat Politikasımız(Ödemesi Yapılmayan Hiç Ürünün İndirimine İzin Verilmeyecektir.)
    • Geri İade Politikasi(Satılan Tema ve Modülün Geri İadesi Yoktur.)
    1) Çerez Onay Çubuğu:
     
    GDPR, çerezlerin bir kişinin kimliğini ortaya çıkarmak için de kullanılabileceğini, dolayısıyla bunların da kişisel veriler kapsamına girdiğini belirtti. GDPR uyarınca, mağaza sahiplerinin kullanıcılara çerezleri kabul etme olanağı sağlaması gerekmektedir.
     
    a) Prestashop'a yapılan bu eklenti, mağaza yöneticisinin web sitesinde bir çerez onay çubuğu görüntülemesine izin verir, böylece kullanıcılar çerezleri reddedebilir veya kabul etmeyi reddedebilir.
    b) Mağaza yöneticisi, web sitesindeki çerez mesajının görünümünü özelleştirme yeteneğine sahiptir.
    c) Yönetici, kullanıcının kullanılan çerezler hakkında ayrıntılı bilgi alabilmesi için mesaj çubuğuna çerez politikası sayfasına bir bağlantı da ekleyebilir.
    d) Yönetici, müşterilere çerezleri kolayca reddedebilmeleri için bir arayüz sağlayabilir.
    e) Yönetici, çerezler için kolayca kategoriler oluşturabilir ve kurulu modülleri farklı kategorilerle kolayca eşleştirebilir.
     
    2) Genel Veri Koruma Yönetmeliği uyarınca insan hakları: GDPR çerçevesinde kullanıcılar için bir takım haklar tanımlanmıştır. Prestashop modülü, mağaza sahiplerinin tüketici haklarına uymasına yardımcı olur. Prestashop GDPR bireysel modül hakları, aşağıdaki müşteri haklarını destekler:
     
    a) Verilere erişim hakkı: GDPR'ye göre mağaza sahipleri, bir kişi hakkında toplanan kişisel bilgileri, bu verilerin toplanma amacını, bu bilgilerin nasıl kullanılacağını ve hangi üçüncü kişilerin kullandığını alıcılara bildirmelidir. Bireysel eklentilere yönelik Prestashop GDPR hakları, mağaza sahibinin de aynı şeyi elde etmesine yardımcı olur. Bu Prestashop eklentisini kullanarak mağaza sahipleri, alışveriş yapanların e-posta yoluyla müşteriye iletilecek olan kişisel verilerini talep etmelerine izin verebilir.
     
    b) Veri taşınabilirliği hakkı: GDPR'ye göre müşteriler, kendi amaçları doğrultusunda başka bir bilgi denetleyicisi ile paylaşabilmeleri için kişisel verilerini yeniden kullanma hakkına sahiptir. Prestashop GDPR müşteri hakları geliştirmesi, mağaza yöneticisinin ön uçta bir arabirimi etkinleştirmesine olanak tanır, böylece müşteriler kişisel veriler, adresler ve sipariş ayrıntıları gibi kişisel verilerini CSV formatında kendi kullanımları için yükleyebilirler. Yönetici, arka ofisten veri taşınabilirliği hakkındaki raporları izleyebilir.
     
    Yeni -
    Müşterinin e-posta gibi başka bir iletişim kanalı kullanarak kişisel veri talep etmesi durumunda, yönetici müşteri verilerini müşteriye aktarılabilmesi için arka ofisten indirebilir.
     
    c) Veri düzeltme hakkı: GDPR'ye göre müşteriler, verileri eksik veya yanlış bulduklarında kişisel verilerini değiştirme hakkına sahiptir. Prestashop eklentisi, yöneticinin kişisel bilgilerini kolayca değiştirebilmeleri için istemci tarafı arayüzü etkinleştirmesine olanak tanır. Yönetici, müşteri tarafından yapılan değişiklikleri arka ofisten takip edebilir.
     
    d) Unutulma hakkı: GDPR'ye göre kişiler kişisel verilerinin silinmesini talep etme hakkına sahiptir. Bu Prestashop modülü, müşterilerin kişisel verilerin silinmesini talep etmelerini sağlar. Müşterinin talebine göre müşteriye bir onay e-postası gönderilecek ve müşteri yalnızca veri silme talebini onaylarsa, müşterinin verileri veritabanından silinecektir. Yöneticinin, müşteri verilerini üçüncü taraf hizmetlerden manuel olarak silmesi gerekir.
     
    Yeni:
    Yönetici, önceki siparişlerde ne olacağını seçebilir. Yönetici, "Siparişleri sil", "Ayrıntıları rastgele doldur" veya "Hareketsizlik" seçeneklerini seçebilir.
    Yönetici, veri silme isteklerinin işleneceği süreyi belirleyebilir.
     
    e) Verilerin anonimleştirilmesi talebi : Yönetici, istemcilere verilerin anonimleştirilmesini talep etme yetkisi verebilir. Müşterinin anonimleştirme talebinin alınması üzerine, müşteriye ve müşterinin onayına uygun olarak bir onay e-postası gönderilecektir; kişisel müşteri bilgileri anonim olacaktır. Bir yönetici, anonimlik istekleri için bir takma ad e-posta kimliği oluşturabilir. Yönetici, sipariş ayrıntılarını anonimleştirmek için bir seçenek bile belirleyebilir.
     
    f) Otomatik karar verme ile ilgili haklar: İnsan müdahalesi olmaksızın münhasıran otomatik olarak karar veren modülleri veya hizmetleri kullanırsanız, müşterinin bu hizmetlerin sonlandırılmasını talep etme hakkı vardır. Prestashop Eklentisi - Bireysel Haklar'ı kullanarak, müşterilere devam etmek istedikleri hizmetleri seçebilecekleri bir arayüz sağlayabilirsiniz.
     
    3) E - posta Şablonu: Hazır e-posta şablonları, mağaza yöneticisi için tüm süreci oldukça kolaylaştırır. Bu, mağaza yöneticisinin GDPR isteklerini otomatik olarak işlemesine yardımcı olur ve mağaza yöneticisinin ek çabasını azaltır. Kullanılan aşağıdaki e-posta şablonları vardır
     
    Prestashop modülü:
     
    a) GDPR hesabınızı silme talebinizi onaylayın
    b) GDPR Kişisel Bilgi Verilerinizi Anonim talebinizi onaylayın
    c) GDPR Kişisel Bilgi Taşınabilirliği Talebinizi onaylayın
    d) GDPR karar talebinizi onaylayın
    e) Müşteri bir GDPR talep etti
    f) GDPR Kişisel Veri Raporunuz
    d) Müşteri GDPR Talebini onayladı
    h) Hesabınız silindi
     
    Yönetici, e-postaların içeriğini kolayca değiştirebilir.
     
    4) Arındırma İsteği Günü: Prestashop Eklentisi, mağaza yöneticisinin GDPR istek verilerinin silineceği süreyi ayarlamasına olanak tanıyan bir özelliğe sahiptir.
     
    5) Misafir Kullanıcı Erişimi: Mağaza yöneticisi Prestashop Eklentisini kullanarak misafir kullanıcıların GDPR haklarına erişmesine izin verebilir.
     
    6) Crowns GDPR: GDPR bilgi silme isteklerini ve saklama süresini (temizleme talebinin yapıldığı gün ) işlemek için Prestashop Addon, mağaza yöneticisinin kron ayarlamasına izin verir. Bu, mağaza yöneticisinin süreci otomatikleştirmesine yardımcı olur.
    GDPR - KVKK
    100 Öğeler

    Şu an için müşteri yorumu yok.

    Yorumunuzu yazın
    GDPR - KVKK Modülü

    16 aynı kategorideki diğer ürünler:

    GDPR - KVKK Modülü

    275,00 ₺
    275,00 ₺ KDV Dahil
    233,05 ₺ KDV Hariç
    Vergi dahil1